MyRAKAN

25 Mac 2011

EARTH HOUR'11


Salam semua...
earth hour adalah satu program yang dianjurkan oleh WWF untuk menjaga alam sekitar terutama masalah pemanasan global. setahu akulah program ini akan diadakan pada bulan mac setiap tahun yang mana semua orang atau individi dikehendaki memadamkan semua suis penggunaan elektrik bagi tempoh satu jam.

tahun ni sekali lagi earth hour akan disambut oleh rakyat malaysia pada 26 MAC 2011 JAM 8.30 HINGGA 9.30 MALAM. marilah kita bersama2 menyokong heart hour dengan mematikan semua penggunaan lektrik pada hari berkenaan sebagai tanda sokongan. disamping dapat mengurangkan penggunaan elektrik selama sejam.

p/s: boleh ke nak bergelap ni..lainlah kalau letrik kena potong hehe

2 ulasan:

Ryo Azhar Rahza berkata...

huhu...aku p tgok movie mlm td.patut la diorang tutup lampu dlm tu kan.huhuhu

ady berkata...

tgk wayang mmglah tuttp lampu..huh!!!