MyRAKAN

26 Julai 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

kalau ade yang nak join sama klik je SINI..
cepat2 tutup kul 10 malam ni.

18 ulasan:

Lulu Caldina berkata...

Sudi tak bertukar link dengan lulu?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Mr.Baiz berkata...

ok done!!!dah masukkan dalam my list..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. berkata...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

.ajriya amran. berkata...

hello chingu. jom tukar link :)

komen kat sini kalau setuju.
http://jieyalurvehym.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

btw, nice to meet you :D

BERT berkata...

saya dah masuk link anda.. tq yer

H.J berkata...

saya tukar link dengan kamu

Nizam Ijam berkata...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah berkata...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Cik Ceria berkata...

jom tukar link ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

(: gebangkembang :) berkata...

jom tukar link ?

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

♥iDaYu aYu♥ berkata...

agak2 sudi tak tukar link dgn ayu?


http://ceritatercipta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad berkata...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D berkata...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

H.J berkata...

ok..set

Rahmad berkata...

dh msuk dlm bloglis dh..

Marina berkata...

Marina dah letak blog ni dalam bloglist...sory lambat..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D berkata...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

(: gebangkembang :) berkata...

dah list dalm bloglist ^^
boleh tengok di The Saranghaeyo :)