MyRAKAN

21 Jun 2011

EVERYONE CAN SMASHHH

Malam tadi entah mimpi ape tiba-tiba ada orang ajak aku main badminton. fuhh gila lama dah aku tak main. last dua tiga empat tahun lepas kot masa sukan opis lama aku..tu pun pasal takde orang lain nak main...kira bidan terjunlah..

lama-lama tak main tiba-tiba main memang menyakitkan badan..sengal-sengal jangan cakap lahh sampai ke pagi ni...tapi walau ape pun memang enjoylah. bukan kita main betul-betul sangat pun just bagi peluh-peluh badan je..

aku ni kalau bab-bab sukan memang lemau skit..tak berapa nak berminat. tapi kalau ada kawan-kawan ajak join tu i follow jer lah..main suka-suka kan..kalau menang alhamdulillah, kalah pun takpe..janji kita enjoy...

masa main-main tu jumpe orang opis lama aku..dia pun dah tukar opis kerana naik pangkat..dia memang selalu main situ..seminggu dua kali katanya..tapi dia memang tere pun main..kalau lawan ngan aku kompom-kompom aku kene 21-0 hehe..rendah diri dulu...nak test jomlah...kerana dia jugaklah aku main dua tiga empat tahun lepas masa sukan opis lama aku..kalau orang lain huh jangan harap nak ajak aku..kena perli lagi ada "ady ni ke satu pasukan ngan aku"

memang berbulu jugaklah bile dengar..dia ingat aku ni takde nilai ape..aku walaupun tak main ape-ape tapi still bayar tuk makan minum pasukan dia..kos berlatih entah ape-ape menangnya tak jugak..buat perabis duit lagi ade..lainlah aku macam sesetengah orang tu tak nak bayar kerana tak main ape-ape.

p/s; kalau aku nak citer bab sukan ni nanti ada orang marah plak..buat perabis air liur perabis duit..dum

1 ulasan:

Mr.Baiz berkata...

gune air liur ke irra?
hehe