MyRAKAN

23 Jun 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Salam bro ben..salam semua
kali ni makin mengganas nampaknya segmen ben ashaari..walauapepun aku nk jugak cube join..kalau korang nak join jugak klik je SINI..memang best

aku memang dah lama nak HACK belog dia ni..bukan ape..belog dia best sangat. kalau korang terjah belog dia mesti tak boring..entry dia pun buat aku tertarik, tak jemu-jemu kalau baca banyak kali...tapi geram tu pun ada jugak..trafik belog dia memang jem gile..jeles i tau hehe..

tunggulah...akan ku pergi bertapa di gunung ledang menuntut cara-cara nak HACK MENGEHACK belogger..

p/s; ermmmmm tungguuuuuuuu......

5 ulasan:

c u m u h a m a berkata...

singgah tuk HACK ! kihkih

jgn HACK saya okeh :)

enjoy

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

erk... ramai betul aim nak hack blog abg ben ni.. makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

solomolo berkata...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

ADY berkata...

nak hack pasal suke heheh

Sya_Cda berkata...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html