MyRAKAN

05 April 2011

BATU API

"kita bakooor je...bakooor"
tau kan skrip tu datang dari mane? kat mane mane pun sekarang ni mesti ade terdengar bunyi bunyi macam tu.

tu pun salah satu bentuk batu api gak. atau kalau berlapis skit orang sekarang panggil fire stone. jangan nak cakap lah "saya tak penah jadi batu api ni, ishhh simpangkanlah dari saya".

takkan lah sekali pun ko takde meng'api apikan orang lain. membesar besarkan perkara yang kecik kecik. mesti ada kan. kadang tu takde pun niat nak membesar besarkan, just gurau gurau. tapi kadang tu ade yang tersalah anggap kegurauan kita tu.

kalaulah batu api tu jadi cam satu kerjaya, ala ala wartawan bergaji lumayan...aku pun nak apply. keje cuma memerlukan skill komunikasi, idea yang kretif dan bernas. korang nak jugak ke?

p/s; korang penah kena tak baling ngan batu berapi...

2 ulasan:

solo molo berkata...

nie semau salah usop wilcha...
kita bak0r !!!~


nak menang ipad2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/akibat-berdiam.html

ady berkata...

dah jadi macam trekmark dia membuatkan dia dikenali dgn perkataan tu...