MyRAKAN

22 Ogos 2011

BLOGWALKING SEBELUM RAYA


Salam semua...
terpanggil jugak nak join segmen dari lulu-pages ni. kalau kowrang nak join sama boleh lah klik SINI tuk keterangan lebih lanjut..


Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua yang membaca belog saya ini jika ada terkasar bahasa, terguris hati dan tersalah kata sepanjang penulisan saya di belog ini. dan bagi yang memandu semasa balik kampung atau ke rumah sedara mara "berhati-hati dijalan raya..."

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN

13 ulasan:

aizamia3 berkata...

menghitung hari nak raya.. dalam masa yang sama jangan pinggirkan bulan ramadhan yang mulia ini.. ;)

selamat hari raya aidilfitri..

- abdul hadi abdul muti - berkata...

selamat berkenalan!! singgah dengan follow blog ni dari segmen sama sambil buat rending cicah lemang. haha

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/rumah-yang-tak-ada-kuih-raya.html

ady berkata...

aizamia3..selamat hari raya

abdul hadi..salam perkenalan. saya dah terjah balik hehe

syieda_joy berkata...

syieda dtg dr blog akak Lulu...

selamat hari raya dan salam kenalan..jom ke rumah syieda
http://shuhaida313.blogspot.com/

^_^

Kancil 8349 berkata...

Salam singgah dan Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Kancil...


jom singgah ke blog kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-lulu-pages-blogwalking-sebelum.html

Gen2Merah berkata...

Kunjung mengunjung dari segmen Lulu Caldina.

http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html

Salam aidilfitri. Mohon maaf andai ada silap dan salah sesama kita jika ada yang tersinggung dan tersalah faham..

Maaf Zahir dan batin untuk 1 syawal yang kian menjelang. Moga sisa-sisa Ramadhan yang ada kita tingkatkan amal dan ibadah sebanyak yang mungkin.

~Ikhlas dari saya Gen2Merah. Salam kemaafan~

syerz eyryn berkata...

hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
salam perkenalan :))

okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

Alisya berkata...

salam lebaran, maaf zahir dan batin daripada WARDAH ALISYA

maszull berkata...

salam...mama dtg dr segmen Lulu Caldina....

selamat hari raya mama ucapkn dan sama2 lah kita bermaafan...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

ziraziz berkata...

Salam ukhuwah..

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Maaf Zahir Batin :)...

Lulu Caldina berkata...

Salam aidilfitri :)

Cik Mai berkata...

salam kenal dan salam hari raya....

jom singgah blog cik mai....

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

BW n F sini
nice blog...hehe

selamat hari raya..hehee

to my blog - Acapsuur (>,<)