MyRAKAN

22 April 2011

KEKALUTAN

Minggu ni tak taulah ape jadi dengan aku. kalut semacam. macamlah aku ni banyak bebeno keje. dah mengalahkan PM. buat buat kerja lebih kurang tengok tengok dah pukul 12 tengahari...kuar lunch, perut krak krukk minta diisi. masuk keje keje keje kejap je dah pukul 5 petang...time to go back.

nak terjah belog member member jauh sekali nak update belog aku ni haa. story tu ada nak kongsi dengan kawan kawan semua tapi idea nak mengarang tu takde...blurrrrr. tapi facebook ngan email aku still buka tuk terus berhubung dengan kawan kawan.

semua ni terjadi apabila aku bercuti dua hari minggu lepas. isnin ngan selasa...pastu masuk masuk opis rabu tu ada meeting plak ngan timbalan. udah ler teman ni tinggalkan keroje dua hari, time time. berlarutanlah sampai jumaat aku kena pegi KL pulak. memang tertangguh keje aku minggu tu. sempat buat mane yang penting penting jelah.

ingatkan isnin nak sambunglah mane mane yang tak setel tu. tup tup terpaksa cuti pulak sebab zaqwan deman panas. tertangguh lagi. kalau dah tertangguh tangguh tu bertimbun timbunlah kerja.

memanglah aku tak banyak kerja, tapi tu sebab hari hari aku buat...skit skit so bila sampai masa takdelah banyak benda kena buat. jadi sempatlah aku nak berbelogging, berfacebook, berchating atau berforum...

p/s; walaupun tak banyak tapi sekali tertangguh tangguh...hah hambikk kau!

2 ulasan:

nurulfzz berkata...

hye..dtg blogwalking kat cni =)

Nurulfzz.blogspot.com

Cheq Ana berkata...

huhu makin bz nmpk