MyRAKAN

14 Julai 2010

SENAMROBIK SESI 3


Walaupun ini adalah kali ketiga senaman pagi anjuran opis aku tapi ini kali kedua aku join...kali pertama tak dapat join kerana sebab2 yang tidak dapat dielakkan iaitu akibat keMALASan yang melanda...


ini BUKTI aku turun senamrobik kali ini selain daripada nama yang diambil...kalau nak simpan memo semua dapat memo tapi lum tentu turun...kalau nak simpan nota, "hello senamrobik mane ada nota, kalau nak tulis pun tak sempat goyang sana sini"...

kalau dulu ikut muzik industan kali ini kita ber'A GO GO' pulak...nak kata letih memang letih lagi2 kali ni aku follow dari mula...kalau dah turun lambat baru nak feeling tup tup abis dah, tak sempat nak berpeluh ketiak...pastu datang2 beratur kat belakang tu cam model, udah ler baju sama je cam kumpulan boria hahaha...abis2 sibuk nak bergambar bagai, pose sana sini memang mengalahkan model...

aku rasalah kann, ni aku rasa je jangan terasa pulok...memanglah diorang tu posing sana sini bergambar sebab tak letih, turun pun lambat, orang lain sakit2 badan dahh abis2 terus cari kerusi duduk...aku rasa lah, tak taulah kalau diorang ni memang STRONG...

tengah2 kusyuk layan lagu senamrobik ada plak abang2 polis eskot lalu...abis semua tertumpu kat jalan, tup tup polis eskot van jenazah, tidak diketahui lagi jenazah sape...ape pun ALFATIHAH semoga rohnya dicucuri rahmat

pastu ondeway balik opis ade plak orang tegur belanda kalah...manelah aku tau belanda kala oren sebab aku tak tengok bola...yang aku tau zahid je kala oren hahaha

p/s: jangan marah marah ekk nanti kena jual...hidup mesti ENJOY


1 ulasan:

juedaniel berkata...

zahid mmg le suka oren sebab dia penyokong kuat pasukan belanda hehehee