MyRAKAN

08 Ogos 2011

SAYALAH PEMENANG

Salam semua...
Ingat lagi tak dulu aku penah join giveaway ryo..memang tak sangka aku ni salah sorang pemenangnye..huhu memang terharu beb. tak penah terpikir pun nak menang..join pun saje suka-suka dan bagi support kat ryo. dah hadiahnya pun telah aku terima.

Jumaat lepas..tengah aku lepak-lepak sambil ngemas-ngemas meja..datang sorang brother ni dari pos laju katanya..macam biasalah aku tanya bungkusan ini tuk sape. dia tak jawab terus tunjuk kat aku..ooo namaku dan dari sarawak..tiba-tiba teringat plak aku penah bagi alamat kat ryo dulu hehe...sebenarnya aku dah lupe pasal hadiah tu...ape pun terima kasih ryo

Ni bungkusan yang aku dapat dari ryo
cantek kan dia bungkus..kemas je. tapi tak taulah kalau orang pos laju tu yang tolong bungkuskan hehe...

Mesti semua tertanya-tanya ape isi kandungannye..tapi memang ramai yang kata gambir. motif dari sarawak..ingat kat serawak tu ade gambir je ke. jeng..jeng inilah dia isi kandungnya...
 siap dengan ole-ole dari sarawak..memang boleh gemok aku macam ni..

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK RYO..FREE-FREE NANTI ANTOLAH LAGI HEHE

p/s; lepas ni mai lah kita rajin-rajin join segmen dari bro RYO

3 ulasan:

Munna berkata...

wah! tahniah =)

ady berkata...

thanks munna...

Ryo Azhar Rahza berkata...

hehe..sama2...tu la..lepas ni join lagi segmen aku ye...cuma skang ni bz sket..kekadang x terupdate ha..sana sini wat part time.ehehe