MyRAKAN

11 Julai 2011

GIVEAWAY BLOG RYO

salam semua..
sedikit keterujaan nak join kontes RYO ni..huhuhu. kalau korang nak join gak klik je kat SINI atau kat nama RYO tu atau pun kat BANNER atas tu..macam-macam cara boleh hehe..

ok mule..

Saya toleh kanan,sambil membawa sebungkus nasi lemak.Kemudian saya toleh kiri pulak. sebungkus nasi lemak masih berada di tangan saya. bukan saya tak nak makan lagi tapi kerana jalan ni sesak sangat. kenderaan lalu tak putus-putus. kawan saya pulak dah tunggu kat seberang jalan sana kerana kami nak makan bersama. dia pulak katanya ada membawa sebucket kfc...emmmm memang tak sabar aku makan dengan sebungkus nasi lemak di tangan aku ni. memang aku ni hantu kfc..nasi lemak tu aku beli saje untuk dia. nanti aku datang lenggang kangkung kata kurang berbudi bahasa plak. "aku bawak sebacket kfc ko datang berlenggang plak" memang tak patut kan...lagipun nasi lemak ni umpan untuk dia..jadi bolehlah aku habiskan sebacket kfc tu sorang-sorang...

lupe nk tag hehe

1. Al-Kesahnya : Cheq Ana jomlah join sekali..asyik masak je


2. Relaks bersama Papa Macho.. jom join sekali



p/s; kalau tak cukup kira halal ekk ryo

1 ulasan:

Ryo Azhar Rahza berkata...

tq abam irra.baru baca second line aku dah senyum..