MyRAKAN

25 November 2010

WANGSA WALK

Sabtu lepas 20 november 2010 PPEOC buat bowling session kat wangsa walk wangsa maju. aku pun tak tau kewujudan tempat ni, lagi pun apekejadahnya aku nak merayau sampai kesana.

aku pun bawaklah wife ngan anak aku sekali. bukan nak main sangat just nak jalan2 ubah angin skit. kalau tak asyik2 putrajaya bangi serdang balik2 tu jelah tempat kitaorang pegi. terima kasih kepada abg GPS lakako kerana tunjuk aku jalan sampai sana dengan selamat walaupun entah jalan mane2 je ko bawak..

lebih kurang kul 4 lebih aku sampai situ, diorang pun dah abis satu game. jadinye kerana kelambatan aku tiba ke sana maka aku pun tak main...hahaha memang tujuannye pun nak jalan2 je...

sambil2 tunggu diaorang main bowling bawalah zaqwan berjalan2 sekitar wangsa walk tu. plan memang nak cari baju budak tu tapi hampe sebab takde pun kedai tuk baby. kedai2 kat situ tak banyak pun tapi happining lah ramai orang sebab ada bowling ngan wayang.

lepas penat2 berjalan, bagilah budak kecik tu duk kat kereta goyang2 tu...mula tu nampak takut2 gak tapi lama2 sendiri ingat lah...

ok lepas abis sesi bowling macam biasalah lepak2 kedai mamak plak kat depan wangsa walk tu je. borak2 kutuk2 dan makan2.


p/s; i'm back...baru hari ini semangat aku kembali hehehe...

2 ulasan:

NifHana berkata...

anak sape tuh di yg lagi sorang tu??

Dunia Ady berkata...

anak member aku..
zaqwan tu bkn nak salam tapi nak baham tgn bdk tu...ayoyoo