MyRAKAN

19 Julai 2011

AHLI BARU

Keluarga aku dah ada ahli baru..sebenarnya dah lama tapi aku tak sempat nak buat entrri khas tuk dia. maklumlah sejak dua tiga empat lima enam menjak ni sedikit kebizian hhuuhu..

korang jangan salah sangka plak ahli baru tu bukan adik zaqwan hahhaa...tu lama lagi kot

tapi yang aku maksudkan pengangkutan baru aku..hehe. jeng jeng inilah dia

moto ni bukan aku beli..aku ni tukang pakai je. dia adalah pemberian bapak aku. sebabnya dia dengar-dengar aku nak beli motor so dia pun offer kat aku moto tu..tapi sebenarnya aku tau dia nak beli motor baru sebab moto ni nak bawak 100 km/j pun seksa. tapi takpelah kan alhamdulillah free je pun..tak bayar ape-ape just kena tukar minyak itam ngan pluck je.

mulanya plan memanglah bile dah ada motor nak gi kerja pun naik motor..jimat pun jimat. parking pun senang..tapi tak boleh lagi mungkin tunggu zaqwan besar lagi skit. tapi ok lah jugak. takdelah aku gi kedai sekangkang kera tu naik keter..pusing-pusing cari parking.

p/s: terima kasih abah..terima kasih mak..

2 ulasan:

AMMAR YASIR berkata...

cantik motor..pinjam jap nk buat round2

ady berkata...

hehe amiklah bro..minyak full tank ekk