MyRAKAN

30 Mei 2011

iVOLUNTEER WHAT ABOUT YOU?

Seperti yang kita semua maklum pada 27 hingga 29 Mei yang lalu, Kementerian Belia Dan Sukan (KBS) telah menganjurkan Himpunan Sejuta Belia 2011 sempena Hari Belia Negara 2011 (HBN) di Putrajaya. memang kecoh skitlah sebab rata-rata jalan di putrajaya di tutup kepada semua kenderaan kecuali kenderaan yang terlibat dengan seketariat HBN tersebut. namun pihak penganjur telah menyediakan bas dan train macam kat zoo tu tuk mengangkut pengunjung dari parking ke tapak karnival.

ok cukup dah citer pasal hari belia tu...sempena hari belia tu Proton Persona Elegance Owner Club (PPEOC) adalah salah satu persatuan yang menjadi sukarelawan. jadi aku pun tak melepaskan peluang untuk turut sama terjebak dalam kejadian tersebut...

kumpulan kami PPEOC telah diberi tugas menjaga HELPDESK bagi presit 6, sukan air dan presint 5, sukan lasak dan ektrim. selain tu pihak PPEOC juga bertindak sebagai pengangkutan sukarelawan ke presint 5 dan 6 serta membantu geng geng motor untuk mengedarkan makanan dan minuman.

antara rakan rakan ppeoc yang hadir

antara ahli kumpulan HELPDESK C

acara mortenbike

p/s; kami adalah sukarelawan bukan pekerja kerahan...

2 ulasan:

Ryo Azhar Rahza berkata...

perghhhH!sexy nyer pic abam irra kat atas tu ye....huhu..nape x amik 1 baju tuh utk aku?ngeeee

ady berkata...

ryo nak amik tuk diri sendiri pun susah...ko mintak kat nizam sahari lah