MyRAKAN

09 Mei 2011

IBU DAY

Bersempena sambutan hari ibu semalam, zaqwan telah bawak umi pegi genting. best jalan-jalan kat situ. macam-macam ada....memang keterujaan hehe

layanlah dulu beberapa gambar zaqwan ngan umi...





ramai orang kata "saya hari-hari sambut hari ibu, sayang ibu saya, makan ngan ibu saya...tak payahlah tunggu hari ibu"

yes betul tu...tapi hari ibu ni adalah hari istimewa tuk semua ibu. mungkin termasuk jugak ibu-ibu ayam hehe...ape salahnya sekali dalam setahun ni kita buat sesuatu yang tak pernah kita buat kat ibu kita. kalau hari-hari kita sayang ibu kita, apa kata hari tu kita bagi lebih lagi sayang kat ibu.kalau hari-hari kita makan KFC ngan ibu kita, apa salahnya sempena hari ibu kita makan kedai mamak pulak.

bak kata orang kita bagi kelainan skit kat ibu....

kepada semua wanita-wanita yang bergelar ibu atau gelaran yang sewaktu dengannya

SELAMAT HARI IBU

p/s; terima kasih mak...

2 ulasan:

Ryo Azhar Rahza berkata...

mak aiihh...balik dr KCH ko terus join sunday morning ride g genting tu ke

ady berkata...

best ooo rugi ko ryo xjoin...
*hehe bau bau membakar plak