MyRAKAN

09 Mei 2011

SMR KE GENTING

Semalam pada ahad 8 mei 2011 sekali lagi Proton Persona Elegance Owner Club (PPEOC) telah mengadakan aktiviti berkonvoi suka-suka, Sunday Morning Ride (SMR) ke Genting Highlands. sebanyak lebih kurang 12 biji persona telah turun join event tersebut. aku pun tak sempat nak wat kira-kira jumlah kedatangan.

stesen minyak bhp selepas tol gombak telah dipilih sebagai tempat berkumpul. lebih kurang jam 9 pagi tepat aku sampai ke tempat kejadian. sampai-sampai sana je semua dah siap sedia untuk breaffing dah seterusnya bergegas ke genting. memang tak sempat buat ape-ape.

McD idaman kuselalu


beberapa kereta yang tinggal

"tolong..tolong!!"

"tengok ape tu.."

"macam kat obersea plak hehe"

apelah agaknya diorang tengok tu

genting genting
p/s; layan jelah belog bergambar aku ni...tak sempat lagi nak wat story

2 ulasan:

Cheq Ana berkata...

suker la..buleh ride sana sini..dekat kann

ady berkata...

sekali sekala cheq anna ooi