MyRAKAN

09 Disember 2010

REKOD DUNIA

Semalam aku bawa anak aku gi klinik untuk check-up ngan injeksion ape entah...

sampai umah je aku tengoklah buku rawatan dia kot2 ade penemuan yang kurang menyenangkan...alhamdulillah semua ok cuma panjang dia je 0.74 cm

gile rendah anak aku tak sampai 1cm...dah boleh dikategorikan budak terpendek dunia...bapak dia ape lagi tompang glamer anak ler hehehe...

aku pun tengok2 anak aku, belek2, betul ke tinggi dia tak sampai 1cm...ermmmm

kalau dia ukur dari jauh pun takdelah kecik sangat....

rendah sangat ke dia ni...ish ish ish

p/s; kalau betullah aku nak masukkan dalam WORLD BOOK OF RECORD

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahaha...

ady berkata...

hehehe...