MyRAKAN

10 Januari 2012

SMART TAG

Semua orang mesti dah tau ape itu smart tag kan..ala yang guna masa kat tol tu..tak payah susah-susah bukak tingkap..jalan je slow skit dah boleh lepas palang tol tu...kalau tak tau jugak amat-amatilah gambar ini

Ha inilah dia rupanya...
Baru-baru ni macam biasa balik kampung mesti lalu lebuhraya utara-selatan...sampai-sampai kat plaza tol satu tempat tu..tengok-tengok semua lorongnya untuk TUNAI & TnG..mane istimewanya buat pengguna TnG dan Smart Tag..kena ikut beratur panjang-panjang dengan orang yang bayar tunai..

Dah lah ade dua lorong je...dua-dua pun boleh untuk tunai. kata nak galakkan orang gunakan TnG dan smart Tag..tapi kalau macam ni baik aku pakai tunai je..tak payah perabis duit beratus-ratus nak pakai benda alah tu...

Tak yah cakap banyaklah memang rasa nak campak je benda kat atas tu kat kepala orang dalam pondok tu  
Huh!!!

2 ulasan:

aizamia3 berkata...

tak payah tunggu balik kampung.. time balik kerja je pun dah cukup.. nak pulak kalau time scan tu ada yang tak terbukak palang, hangin orang belakang..

ady berkata...

bali keje tu mmg hari2 lah ek..lagi hangin