MyRAKAN

09 Januari 2012

PPEOC FUTSAL SUBANG


Sebenarnya agak lama aku tak join aktiviti di PPEOC. Sehinggalah pada 7 Januari lalu di PPEOC Futsal Central dengan bertemakan perlawanan persahabatan antara kawasan di Central Region.

Aku datang agak lewat ke sana kerana kengkangan masa..namun memandangkan lama tak berjumpa aku join jugak. Memang agak memberangsangkan sambutan dari semua ahli berbanding dulu ramai yang kaki bangku Hehe termasuklah aku ni...

Tak kiralah sama ada datang untuk bermain atau datang memberi sokongan..Tak kurang juga sokongan memakai baju mengikut team masing-masing..begitu mengujakan dan meriah sekali. sehingga ada ura-ura nak buat liga untuk PPEOC..ala-ala macam EPL tu. Walaumacamanapun aku tetap akan bagi sokongan dan membantu mana yang boleh..Terima Kasih pada semua.

Gambar mengikut Team
Team Shah Alam - biru
Team Ampang - Hitam
Team Puchong - Kuning
Team Petaling Jaya - Putih
Team Kuala Lumpur - Merah

Masa aktiviti ini juga ada dibuka kuanter kutipan duit FamilyDay Central pada 4 Februari 2012 nanti.


Lepas penat main Futsal, Pelita Subang telah dipilih sebagai lokasi lepaskan penat lelah berfutsal.

p/s; main tak nak..tapi bergambar laju je Hehe

2 ulasan:

aizamia3 berkata...

seronok dapat main futsal tapi eem.. kena tunggu 2013..

ady berkata...

aik2...