MyRAKAN

22 Mac 2012

MY BIRTHDAY 18MAC1990

Wow..lama dah sebenarnya terlepas..tapi takpe lah kan. Tahun ni hari lahir aku yang ke 22 berubah lagi jadi 18 Mac 1990. Jadi maknanya aku masih tetap maintain macam dulu-dulu juga. Kebetulan hari lahir aku tahun ni jatuh hari cuti..jadi kitaorang sambutlah kecil-kecik je. Terima Kasih pada wife aku kerana susah-susah masak...

Layan lah gambar kat bawah ni...
Kek potong je...
Spegetti...
Air Sirap Bandung...
Dessert Aiskrim dengan rasa strawberry
Acara potong kek...

p/s; Gambar atas tu dari opis aku...Terima Kasih pada kawan-kawan yang wish

2 ulasan:

are_lin@yu berkata...

happy belated birthday..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..;-)

ady berkata...

thanks...