MyRAKAN

11 Oktober 2011

SELAMAT PENANTIN BARU BARD

Lama dah rasanya tak update blog ni..sekarang ni tak taulah internet tempat aku ni lembab sangat. punyalah lama nak loding..last last can't display huh...

09-10-11..cantek tak tarikh tu. berturutan kan..sempena tarikh tu jugaklah sorang member aku dari PPEOC telah menamatkan zaman bujangnya. Majlis yang amat-amat meriah dengan orang yang datang tak putus-putus..memang takde peluanglah pas makan nak duk borak-borak macam kat kedai mamak tu..

Aku cam biasa gerak dari putrajaya dengan kuarga aku..di following oleh alif ppeoc..kami gerak dua kereta je dari putrajaya menghala ke dataran shah alam tempat kami berkumpul sebelum bergerak secara konvoi ke rumah pengantin di seksyen 24 shah alam.

Agak ramai jugaklah member yang join kali ini..bape biji keter aku tak pasti. malas nak kira hehe..lebih kurang jam 1 petang baru kami bergerak ke rumah pengantin. buat satu round lalu depan umah pengantin bagi orang terpegun tengok konvoi kami yang panjang Hahaha..padahal nak suruh tuan umah siap sedia..kami datang nak serbu Hahaha

Layanlah gambar bawah ni...

 Lepas makan-makan tu kami bergerak semula ke dataran shah alam untuk sesi bergambar bersama pengantin...

SELAMAT PENGANTIN BARU
KEPADA BARD DAN PASANGAN
 SEMOGA KEKAL SAMPAI BILE BILE

p/s: terima kasih atas sambutan dan jemputan...

3 ulasan:

Ryo Azhar berkata...

jeles la...jeles...jeles korang g kenduri..

Tahniah yer Bard,nanti kalau geng PPEOC Borneo kawen jangan lupa wat konvoi Boieng 747 k

ady berkata...

muat ke parking kat umah ko tu..

Ryo Azhar berkata...

hahahah..alahai.muat je...