MyRAKAN

22 Oktober 2013

HELLO

Hai semua,
Fuhh lama sungguh tak update belog ini..nak kata busy pun iyer lah jugak. dekat rumah pulak tak sempat nak on pc tu..kadang tu sampai berhabuk pc aku tu sebab tak ada orang usik..kalau ada yang ngusiknye pun anak aku tu.

Ikutkan banyak program yang aku join...lagi lagi kelab kereta aku hahaha. macam-macam aktiviti lah, kadang tu memang dah macam tak terlayan lagi-lagi keadaan aku sekarang ni...so sekarang just join mane yang boleh.

Agak-agak ada orang rindu tak sebab lama tak baca update terbaru belog aku ni wahahaha..takde kot sebab takde pun yang mesej hehehe. alah belog aku ni bukan ada ape pun yang nak dibaca..semua just pengkongsian sahaja.

Dulu mula-mula aku bukak belog sebab mukabuku kat opis aku ni kena block...tak boleh bukak lansung..so macam rasa banyak masa terluang..tak ada ape nak buat, maka terbukalah belog ini. dari hari ke hari ramailah yang terfollow belog aku ni, yang terbaca ape yang aku merapukan..terima kasih pada anda yang meluangkan masa bertandang dan membaca belog ini.

Sekian ini dulu...nanti ada masa aku update lagi hehehehe tunggu.......

Tiada ulasan: